Stian Moen

 

 

Konseptet har sitt utspring fra den erfarne mesterkokken Stian Moen. Med et solid mesterbrev i kokkefaget og over et tiår med lidenskapelig arbeid innen matverdenen, har han utviklet smakfulle, enkle og delikate retter. Det er nettopp denne kjærligheten til eksepsjonell matkunst vi ønsker å dele med deg.


Stians karriere begynte ved kokkeskolen i Moss, og han fullførte sin læretid ved den anerkjente Theatercafeen i Oslo. Etter dette har han arbeidet ved en mangfoldig rekke av virksomheter, inkludert både store og små restauranter, hoteller, kantiner og kafeer. Denne bredspektrede erfaringen har beriket hans forståelse av matlagingens mange nyanser.


Som en anerkjennelse av hans eksepsjonelle ferdigheter og dedikasjon, er han stolt innehaver av World Master Chef Society's "Order of Merit" og har mottatt et mangfold av andre høythengende utmerkelser og anerkjennelser i løpet av sin karriere.

 

Vår visjon

 

 

Vår visjon er å spre matglede og kunnskap til folket. Skikkelig mat handler om å bruke skikkelig gode råvarer og behandle disse skikkelig. Igjennom blant annet matkurs, foredrag og bøker ønsker vi å inspirere til å smake, utforske og skape god mat.

 

Klikk her for å lese mer om hva vi kan tilby deg.

Skikkelig mat

 

 

Tanken bak "Skikkelig Mat" ble først født i 2014, og siden den gang har den utviklet seg betydelig. I perioden fram til 2018 har vi arrangert et mangfold av kurs og foredrag, samarbeidet med en rekke bedrifter, institusjoner, enkeltpersoner og ulike grupper.


I 2014 startet arbeidet med planleggingen av en kokebok med den opprinnelige tittelen "Stians Matfavoritter". På den tiden var det meste av materiellet allerede klart. Likevel ble prosjektet midlertidig satt på vent.


I 2016 og 2017 ble prosjektet gjenopptatt og gjennomgått grundig. Det resulterte i omfattende endringer i bokens struktur, selv om mye av teksten forble uendret. Til slutt kulminerte disse innsatsene i boken "Skikkelig Mat," som ble lansert den 4. desember 2018.