Vår visjon

 

 

Vår visjon er å spre matglede og kunnskap til folket. Skikkelig mat handler om å bruke skikkelig gode råvarer og behandle disse skikkelig. Igjennom blant annet matkurs, foredrag og bøker ønsker vi å inspirere til å smake, utforske og skape god mat.

 

Klikk her for å lese mer om hva vi kan tilby deg.

Stian Moen

 

 

Tanken bak konseptet kommer ifra kokkemester Stian Moen. Han har mesterbrevet i kokkefaget og har jobbet med mat i over ett tiår. Med en kjærlighet til gode råvarer og rene smaker utviklet han smakfulle, enkle og gode retter. Det er nettopp denne kjærligheten til god mat vi ønsker å videreformidle.

 

Han begynte sin karriere ved kokkeskolen i Moss og tok sin læretid ved ærverdige Theatercafeen i Oslo. Etter dette har han jobbet ved en rekke forskjellige bedrifter. Både store og små restauranter, hoteller, kantiner og cafeer.  Noe som har bidratt til en allsidig erfaring innen matlaging.

 

Han er innehaver av World master chef societys - Order of merit. Samt at han har mottatt en rekke andre utmerkelser og meritter igjennom sin karriere.

Skikkelig mat

 

 

Tanken bak skikkelig mat ble til i 2014 og har utviklet seg mye siden da. I tiden frem til 2018 har vi avholdt mange kurs og foredrag. Sammen med bedrifter, institusjoner, privatpersoner og forskjellige grupper.

 

~

 

I 2014 begynte arbeidet og planleggingen med å publisere en kokebok. Denne inneholdt originalt 12 forskjellige kapitler og hadde navnet «Stians matfavoritter». Mesteparten av materiellet var den gang klart. Tiltross for dette ble prosjektet lagt på is en periode.

 

I 2016 og 2017 ble prosjektet igjen tatt opp og gjennomgått. Da ble det gjort omfattende endringer i strukturen, men mye av teksten forble likevel uendret. Tilslutt resulterte alt i boken «Skikkelig mat» som blir lansert 4. desember 2018.